GENEVA - MARCH 12: Various makes and models of cars are on display at the 82nd International Motor Show on March 12, 2012 in Geneva, Switzerland

Care Clean biedt daarom zijn diensten aan om voor en tijdens het evenement de wagens een glanzende uitstraling te geven.

Summer Car Washing

Particulieren kunnen tevens beroep doen op onze diensten. Wij kunnen uw wagen behandelen bij u thuis of in onze werkplaats.

Voor bedrijven met een wagenpark van voertuigen, bestelwagens, bussen en vrachtwagens staat Care Clean ter beschikking voor het onderhoud hierin.

Wordt een auto vuil binnengebracht? Is hij niet netjes om te worden overgedragen? Wij bieden onze diensten graag aan om deze in een frisse nieuwstaat te brengen.

Onze diensten breiden zich enorm uit om voertuigen, zowel nieuw als tweedehands, showroomfris te maken. Daarnaast volgen wij u graag mee, met onze volledige autonome mobiele unit, naar allerlei evenementen.

Dealer Vehicles in Stock. Brand New Cars Awaiting Clients on the Dealer Parking Lot. New Cars Section.

Bedrijven die een vloot beheren zijn bij ons aan het juiste adres. Care Clean helpt je graag verder om je vloot ‘clean’ te maken en te houden. Een periodiek reinigingsplan is mogelijk waar wij op regelmatige basis langskomen.

[booked-calendar style="list" calendar="52"]