ontgeurings behandeling

Heeft uw voertuig een slechte geur van sigaretten, vocht, huisdieren,… Wij lossen dit op met een ozonbehandeling

lakverzegeling

De lak van uw wagen heeft te lijden onder weersinvloeden en zal daardoor sneller zijn glans verliezen. Wij bieden hiervoor u een bescherming op maat. Bijkomende voordelen zijn: eenvoudig te reinigen, waterafstotend pareleffect, hoge glans,…

Na een grondige dieptereiniging van uw stoffen zetels wordt deze voorzien van een vocht- en vuilafstotende coating. De bekleding blijft hierdoor 2 tot 3 maal langer showroom fris en beschermt deze optimaal.

cabrio dak reiniging

Om de optimale uitstraling van uw cabriodak te behouden is het aangeraden om deze te laten reinigen en te behandelen tegen weersinvloeden.

Zelfs na het uitgebreid wassen blijven er toch nog contaminaties achter op het koetswerk. Vliegroest, insectenuitwerpselen, teer,… al deze hardnekkige vervuiling kan ontdaan worden d.m.v. een klei-techniek.

waxen

Waxen zijn ontwikkeld om de lak een bescherming te bieden maar ook om een prachtige glans te creëren. Er bestaan synthetische waxen en natuurlijke carnauba waxen.

Het hart van uw wagen wordt vaak vergeten omdat dit niet zichtbaar is. Voor verkoop kan het echter interessant zijn om deze te laten reinigen. Een mooie motorblok springt echter in het oog. Wij voorzien deze ook van een voedende dressing.

lederbehandeling

Leer is een prachtig een duurzaam bekledingsmateriaal. Om het mooi te houden is een geregeld onderhoud nodig om scheurtjes en uitdroging te voorkomen. Na reiniging voorzien wij het leder met een voedende dressing.

dieptereiniging

Bij dieptereiniging wordt er gebruik gemaakt van een extractietoestel die uw stoffen interieur en voetmatten tot in de diepte reinigt. Hierdoor worden hardnekkige vlekken verwijdert en geuren uit de bekleding verwijderd.

polieren

Bij vele wagens zijn door een verkeerde wastechniek, waskrassen ontstaan. Door het polieren gaan we dunne laagjes van de laklaag terug wegnemen zodanig de krasjes verwijderd worden en een mooie diepe glans wederkeert. Voor deze behandeling passen wij de “klei-techniek” toe om een optimaal resultaat te bekomen.

[booked-calendar style="list" calendar="52"]