Diensten Voor Bedrijven

Fleet beheerders:

De voertuigen van uw wagenpark zijn het visitekaartje van uw onderneming. Daarom biedt Care Clean zijn diensten aan om de voertuigen in verzorgde staat te houden.  Op de koop toe kan dit een belangrijke tool zijn om uw medewerkers gemotiveerd te houden. Zelfs een volledig onderhoudsplan is mogelijk op maat van de klant.

Invoerders en concessiehouders:

  • Klaarzetten van nieuwe en tweedehandswagens.
  • Onderhouden van voertuigen in showrooms.
  • U kan onze diensten inhuren om wagens klaar te maken voor events, beurzen of fotoshoots.

Leasing maatschappijen:

Care Clean biedt een professionele autoreiniging aan op maat van de klant. Met een reconditionering (reinigen en opfrissen) van een voertuig kunnen wij het exterieur en interieur er terug als nieuw laten uitzien.

Kleine- en middelgrote KMO’s:

Voor bedrijven met een wagenpark van voertuigen, bestelwagens, bussen en vrachtwagens staat Care Clean ter beschikking voor het onderhoud hierin. Deze wagens krijgen het hard te verduren daar dit echte “werkateliers” zijn en het verouderingsproces van het voertuig snel merkbaar is. Wij kunnen je hierbij helpen om dit tegen te gaan.

Een mooi “Clean” wagenpark is tevens het visitekaartje van je onderneming.

Organisatie van evenementen:

Een auto die er continu verzorgd uit ziet maakt een sterke indruk. Care Clean biedt daarom zijn diensten aan om voor en tijdens het evenement de wagens een glanzende uitstraling te geven.

PRIJZEN VOOR PROFESSIONELEN ZIJN OP AANVRAAG

Maak een afspraak

Laat ons weten hoe wij jou kunnen helpen. Vraag online voor een afspraak via onderstaande formulier of contacteer ons telefonisch.

    [booked-calendar style="list" calendar="52"]