Onze voorwaarden en afspraken

  • Wij werken uitsluitend op afspraak. Afspraken kunnen telefonisch of via e-mail gemaakt worden.
  • Exterieur wassen, interieurreiniging is mogelijk bij bedrijven en particulieren met een werkplaats/oprit waarbij er ruim kan rondgelopen worden rond het voertuig en waarbij elektriciteit en water in nabije omgeving voorradig is. De klant draagt alle kosten voor elektriciteit, water en het lozen van vervuild water.
  • Een inspectie en een offerte van uw wagen of wagenpark is kosteloos en enkel mogelijk na afspraak waarbij een uur en dag vastgelegd wordt.
  • Polierwerken voeren wij uitsluitend uit in onze werkplaats daar wij alles voorhanden hebben om u een uitstekend resultaat te garanderen. Voor bedrijven uit de automotive sector met een goed en een ruim uitgeruste werk- en wasplaats maken wij een uitzondering.
  • Dieptereinigingen kunnen op locatie uitgevoerd worden mits de accommodatie het toelaat. Om een uitstekend resultaat te bekomen gaat de voorkeur uit naar een grote, overdekte, goed verlichte, tochtvrije ruimte met elektriciteit en water in de nabije omgeving. Extra verlichting kan door ons voorzien worden. Indien dit niet mogelijk is, is het aan te raden om uw voertuig in onze werkplaats te behandelen. Hou er wel rekening mee dat het interieur van het voertuig na de reiniging dient te drogen.
  • Voor langdurige behandelingen hebben wij uw wagen graag om 08.00u bij ons in de werkplaats. Andere tijdstippen is mogelijk in overleg. Ophalen van uw voertuig kan vanaf 18.00u tenzij anders afgesproken. Het is mogelijk om uw voertuig de dag voordien af te leveren om tijdsbeperking en files tegen te gaan.
  • De prijzen zijn gemaakt op basis van VW Golf 7 of vergelijkbaar. Prijs is slecht een indicatie en kan variëren naar gelang de grote en vuiltegraad van het voertuig. Prijs wordt op voorhand besproken met de klant.

[booked-calendar style="list" calendar="52"]